My Date With Drew

Er en Dokumentar film instrueret af Brian Herzlinger med skuespillerne Brian Herzlinger, John August, Corey Feldman, Drew Barrymore fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Brian Herzlinger har en drøm om at gå i byen med skuespillerinden Drew Barrymore, som han forelskede sig i, da han første gang så hende som lille pige i E.T. 20 år er gået siden da, og nu skal der gøres noget ved sagen. Sammen med sine venner, og udstyret med et videokamera til at gøre optagelser undervejs, sætter Brian sig for at komme nær nok til den skønne til at kunne invitere hende. En hær af agenter, producenter og filmassistenter blokerer imidlertid vejen.

My Date With Drew

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel My Date with Drew
Instruktør Brian Herzlinger, Brett Winn, Jon Gunn
Udgivelsesår 2006
Tags knuse(crush), videokamera(camcorder), besættelse(obsession), titel talt af karakter(title spoken by character), drøm Pige(dream girl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film