The Ninth Gate

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Roman Polanski med skuespillerne Rebecca Pauly, Lena Olin, José López Rodero, Allen Garfield fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Dean Corso er boghandler og har specialiseret sig i unikke og usædvanlige bøger. En dag bliver han kontaktet af en samler, Boris Balkan, der beder ham om at finde en autentisk udgave af en bog fra 1600-tallet, der indeholder skrifter, der menes at kunne frembringe selveste djævlen. På rollelisten ses også Lena Olin og Frank Langella mf.

The Ninth Gate

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel The Ninth Gate
Instruktør Roman Polanski
Udgivelsesår 1999
Tags Castle, nye York(new york), Mephisto, satanisme(satanism), besættelse(obsession), bog(book), millionær(millionaire), sydlige Frankrig(southern france), Antiquary, passion for samling(passion for collection), billede puslespil(picture puzzle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film