fredag den 13. del 8 - jason indtager manhattan

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Rob Hedden med skuespillerne Barbara Bingham, Todd Caldecott, Tiffany Paulsen, Gordon Currie fra 1989

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

New York får et problem, da den uudryddelige psykopatiske djævel Jason Voorhees vender næsen mod byen - og maler den "rød". Efter en chokerende genrejsning fra graven går Jason om bord på et krydstogtskib, der er fyldt med teenagere på vej til New York. Han forvandler hurtigt turen til de fortabtes sidste rejse. Et af hans rædselsslagne ofre undslipper ned i Manhattans mareridtsagtige labyrint af undergrundsbane og kloakker blot for at møde Jason en sidste gang.

fredag den 13. del 8 - jason indtager manhattan

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel fredag den 13. del 8 - jason indtager manhattan
Instruktør Rob Hedden
Udgivelsesår 1989
Tags høj skole(high school), teenagere(teenagers), psykopat(psychopath), seriel Killer(serial killer), nye York(new york), maske(mask), båd(boat), kloakering(sewerage), Jason Vorhees, gange Square(times square), teenager
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film