Mona Lisa Smile

Er en Drama film instrueret af Mike Newell med skuespillerne Topher Grace, Julia Roberts, Ginnifer Goodwin, Jennie Eisenhower fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Året er 1953, og Katherine Ann Watson (Julia Roberts) er en moderne kvinde, der kommer til en konservativ pigeskole for at undervise i kunsthistorie. Hendes engagement i de studerende og deres valg i livet er ikke værdsat af de andre lærere på skolen, men hun er fast besluttet på at gøre kunsten til en positiv indflydelse i elevernes liv.

Mona Lisa Smile

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Mona Lisa Smile
Instruktør Mike Newell
Udgivelsesår 2003
Tags Dame spørgsmål(womens issues), Fakultet(faculty), kunst historie(art history), Roning(rowing), skole sygeplejerske(school nurse), kvindelighed(femininity), lærer Hero(teacher hero)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere