Den Usynlige Gæst

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Oriol Paulo med skuespillerne Ana Wagener, David Selvas, Iñigo Gastesi, Mario Casas fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Adrian Doria, en ung forretningsmand på toppen af sin karriere, vågner op i et hotelværelse, som er låst indefra, sammen med liget af sin døde elskerinde Laura. Uden en logisk forklaring, der kan rense ham for forbrydelsen, hyrer han stjerneadvokaten Virginia Goodman. I en kamp mod uret arbejder de en hel nat med at undersøge, hvad der egentlig skete... DEN USYNLIGE GÆST er en uforudsigelig og spændende thriller instrueret af Oriol Paulo (Julia’s Eyes, The Body)

Den Usynlige Gæst

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel Contratiempo
Instruktør Oriol Paulo
Udgivelsesår 2016
Tags dommer(judge), Forhør(interrogation), mistænkte(suspect), bekendelse af kriminalitet(confession of crime), upålidelige Oplæser(unreliable narrator), afdække sandheden(uncover truth), falsk anklage af mord(false accusation of murder), anklage(accusation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere