ekstra bladet - uden for citat

Er en Diverse, Nyheder, Dokumentar film instrueret af Mikala Krogh med skuespillerne Karen Bro, Kristian Kornø, Jimmy Maymann, Poul Madsen fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

De fleste har en mening om Ekstra Bladet og om avisens sensationslystne "nyhedsdækning". Men oplaget daler, og bag scenerne kæmper chefredaktør Poul Madsen og resten af redaktionen på det berygtede blad desperat for at omstille sig fra den gamle orden med papiraviser til et moderne multimediehus, imens den daglige jagt på det næste scoop fortsætter. Sladder, politiske afsløringer og chokerende sex-skandaler. Vær med helt inde, hvor det sker, og oplev de etiske dilemmaer, redaktionen står i hver dag - ikke mindst i avisens omdiskuterede dækning af gidseltagningen af to danske sømænd i Somalia, hvor bladet blev kritiseret for at gøre situationen endnu mere sårbar.

ekstra bladet - uden for citat

Detaljer

Genre Diverse, Nyheder, Dokumentar
Originaltitel ekstra bladet - uden for citat
Instruktør Mikala Krogh
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere