Midnat i det gode og ondes have

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Clint Eastwood med skuespillerne Charles Black, Anne Haney, Kevin Spacey, Alison Eastwood fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Journalisten John Kelso (Cusack) rejser fra New York til Savannah for at skrive en artikel om et juleselskab hos den excentriske Jim Williams (Kevin Spacey). Men det varer ikke længe, før Kelso finder ud af, at Williams ikke er den eneste excentriske person i Savannah. Da Kelso har forladt selskabet, bliver Williams arresteret for mordet på Billy Hanson. Omstændighederne omkring drabet er uklare, og der er ikke sikkerhed omkring, hvorvidt der er tale om overlagt mord eller nødværge. Kelso beslutter sig for at blive i Savannah og dække retssagen. Han er langt fra objektiv og forsøger at hjælpe Williams, så godt han kan, men han opdager efterhånden, at forholdet mellem Williams og Hansson ikke var helt normalt.

Midnat i det gode og ondes have

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Midnight in the Garden of Good and Evil
Instruktør Clint Eastwood
Udgivelsesår 1997
Tags Voodoo, Savannah, Træk dronning(drag queen)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film