Arn - Riget ved vejens ende

Er en Action, Drama, Eventyr film instrueret af Peter Flinth med skuespillerne Sofia Helin, Joakim Nätterqvist, Morgan Alling, Nicholas Boulton fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

I den anden film efter Jan Guillous fortælling om Arn forlader tempelridderen Jerusalem og vender hjem til Cecilia. De gifter sig og får endnu et barn. Men Arn ved, at sverkerne fortsat planlægger at generobre magten, og at krigen kan bryde ud nårsomhelst.

Arn - Riget ved vejens ende

Detaljer

Genre Action, Drama, Eventyr
Originaltitel Arn - Riket vid vägens slut
Instruktør Peter Flinth
Udgivelsesår 2008
Tags kirke(church), kristendommen(christianity), Arabian, Sverige(sweden), rækkefølge af den Tempelherrerne(order of the templars)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film