Red Corner

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Jon Avnet med skuespillerne Peter Donat, Richard Venture, Robert Lin, Tzi Ma fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Jack Moore er en succesrig amerikansk advokat på forretningsrejse i Kina. Efter en lidenskabelig nat med en smuk, ung kvinde bliver hun fundet død i hans seng. Jack bliver anklaget for mord og begiver sig ud på den vanskelige opgave at bevise sin uskyld. Med hjælp fra den unge forsvarsadvokat, Yuelin, udfordrer Jack det kinesiske retsvæsen, og opdager at han befinder sig i et net af sammensværgelse og korruption. Nervepirrende thriller instrueret af Jon Avnet ("Stegte grønne tomater"), med Richard Gere ("Pretty Woman") og Bai Ling ("The Beautiful Country") i hovedrollerne.

Red Corner

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Red Corner
Instruktør Jon Avnet
Udgivelsesår 1997
Tags Business mand(business man), mord(murder), død straf(death penalty), Kina(china), loven(law)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film