Blue Valentine

Er en Romantik, Drama film instrueret af Derek Cianfrance med skuespillerne Ashley Gurnari, Marshall Johnson, James Benatti, Eileen Rosen fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Ægteparret Dean og Cindy er kommet til det punkt, hvor familielivet er blevet en stadig kamp. Henover en weekend flygter de fra hverdagen for at forsøge at redde ægteskabet. I bagspejlet kan de se hvad der engang fik dem til at blive lidenskabeligt forelskede og det der gjorde at ingen forhindringer var uoverstielige. Filmen blev nomineret til en Oscar-statuette i 2011, men vandt den desværre ikke.

Blue Valentine

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Blue Valentine
Instruktør Derek Cianfrance
Udgivelsesår 2010
Tags Kærlighed(love), børn(children), ægteskab(marriage), klasseværelset(classroom), dans(dancing), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), depression, sygeplejerske(nurse), Bridge, lastbil(truck), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film