marathonmanden

Er en Thriller, Krimi film instrueret af John Schlesinger med skuespillerne William Devane, Laurence Olivier, Richard Bright, Allen Joseph fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Baseret på William Goldmans bestsellerroman kommer her en af de mest dristige og gribende thrillers der nogensinde er filmatiseret. Oscar-vinderen Dustin Hoffman spiller den sympatiske kandidat og maratonløber der mod sin vilje bliver fanget i en dødelig intrige med en naziflygtning, Christian Szell. Laurence Olivier blev nomineret til en Oscar for sit iskolde portræt af den sadistiske Szell som med lidenskabsløs lethed forandrer tandlægeinstrumenter til torturredskaber. Marathonmanden, som er instrueret af John Schlesinger og byder på en stjernespækket rollebesætning, bevæger sig med neglebidende spænding frem til sin gribende, feberagtige afslutning.

marathonmanden

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel marathonmanden
Instruktør John Schlesinger
Udgivelsesår 1976
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), baseret på roman(based on novel), sammensværgelse(conspiracy), agent, Diamond, krig(war), nazisterne(nazis), studerende(student), Rogue, tyveri(theft), kriminelle(criminal), regeringen(government), historie(history), internationale(international)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film