Spider-Man 2

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Sam Raimi med skuespillerne Troy Metcalf, Stan Lee, Calvin Dean, Joel McHale fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Peter Parker er træt af at leve et dobbeltliv og lægger sin superhelteidentitet på hylden. Vil han fortryde, når en mangearmet skurk hærger New York?

Spider-Man 2

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Spider-Man 2
Instruktør Sam Raimi
Udgivelsesår 2004
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), efterfølger(sequel), videnskabsmand(scientist), død(death), læge(doctor), Marvel Comic, superhelte(superhero), Marvel, dobbelt identitet(dual identity), Super skurk(super villain), Pizza Dreng(pizza boy), fangarm(tentacle)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film