hemmeligheden

Er en Familie , Diverse, Drama film instrueret af Morten Køhlert med skuespillerne Marta Holm Peschcke-Køedt, Nanna Koppel, Igor Svideniouk Egholm, Marta Holm fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Donnas mor falder pludselig død om, og Donna beslutter, at hun og hendes to søskende, Rianne og Plet, skal holde det hemmeligt af frygt for, hvad der vil ske, hvis myndighederne finder ud af, at de tre søskende er blevet forældreløse. Mens de forsøger at leve et normalt liv, væver de sig ind i et stadigt større spind af løgne for at sikre, at familien og naboerne ikke opdager noget. Hemmeligheden er instrueret af Morten Køhlert, der tidligere har instrueret Ulvepigen Tinke.

hemmeligheden

Detaljer

Genre Familie , Diverse, Drama
Originaltitel hemmeligheden
Instruktør Morten Køhlert
Udgivelsesår 2012
Tags

Anmeldelser

Skuespillere