Resident Evil: Retribution

Er en Science fiction, Action, Gyser film instrueret af Paul W.S. Anderson med skuespillerne Aryana Engineer, Sandrine Holt, Colin Salmon, Spencer Locke fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Efter at have kæmpet mod det onde medicinalfirma Umbrella og en zombie inficeret menneskehed i fire film, begynder dette femte eventyr lidt mere roligt. Alice vågner op til familieidyl i et roligt forstadskvarter - indtil hun opdager, at hun i virkeligheden er i Umbrellas testlaboratorium, hvor hun endnu engang er nødt til at kæmpe for sit liv.

Resident Evil: Retribution

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Gyser
Originaltitel Resident Evil: Retribution
Instruktør Paul W.S. Anderson
Udgivelsesår 2012
Tags Dystopia, efterfølger(sequel), zombier(zombies), pest(plague), sammensværgelse(conspiracy), virus, Moskva(moscow), mutant, pandemi(pandemic), hånd til hånd bekæmpe(hand to hand combat), baseret på video spil(based on video game), Tokyo Japan, Mega Corporation
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film