Black Dog

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Kevin Hooks med skuespillerne Randy Travis, Rusty De Wees, Charles S. Dutton, Gabriel Casseus fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Eksfangen, Jack Crews, tager et job som lastbilchauffør på en rute gennem USA. Han ønsker ikke at vide noget om lasten. Men da der blandt andet hører en sort hund og to ekstra mænd med til jobbet, har han på fornemmelsen, at noget ikke er helt som, det skal være. Hvad han ikke ved er, at lastbilen er fyldt med ulovlige våben og, at han snart må kæmpe for at overleve og redde sin familie. Dette actiondrama er instrueret af Kevin Hooks og har Patrick Swayze, Randy Travis og Meat Loaf på rollelisten.

Black Dog

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Black Dog
Instruktør Kevin Hooks
Udgivelsesår 1998
Tags FBI, lastbil(truck)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film