Varg Veum: Faldne engle

Er en Thriller, Drama film instrueret af Morten Tyldum med skuespillerne Bjørn Floberg, Ragnhild Alvær, Trond Espen Seim, Pia Tjelta fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

To unge kvinder bliver fundet dræbt under bizarre forhold. Begge er bedøvet, klædt i hvidt og hængt. Ofrene har forbindelse til den succesfulde Bergen-bande Camp. Bandens frontfigur, Jakob Aasen, er Varg Veums gamle ungdomskammerat, og hans kone Rebecca er Vargs gamle flamme. Gammel og forbudt kærlighed blusser op samtidig med, at Varg kaster sig ud i jagten på en usædvanlig bestialsk seriemorder. Løgn, jalousi og mørke hemmeligheder sætter snart Vargs venskab med Jakob på en voldsom prøve. Uegnet for børn.

Varg Veum: Faldne engle

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Varg Veum - Falne Engler
Instruktør Morten Tyldum
Udgivelsesår 2007
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere