The Forger

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Philip Martin med skuespillerne John Travolta, Lyndon Smith, Tye Sheridan, Jennifer Ehle fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

The Forger’, der også har up-and-come’eren Tye Sheridan på rollelisten som Travoltas søn, og vetaran-skuespilleren Christopher Plummer. Filmen handler om en tyv (Travolta), hans far (Plummer) og hans søn (Sheridan), som skal udtænke en plan om at forfalske et berømt maleri af Monet. Og mon ikke det bliver en svær opgave?

The Forger

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Forger, The
Instruktør Philip Martin
Udgivelsesår 2015
Tags spænding(suspense), tyveri(theft)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film