Den Uendelige Historie

Er en Familie , Fantasy, Drama film instrueret af Wolfgang Petersen med skuespillerne Chris Eastman, Heinz Reincke, Nicholas Gilbert, Tami Stronach fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Engelsk
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
- Engelsk
99 kr Altid Se nu

Plot

Bastians liv er ikke nemt. Han bliver drillet i skolen, og en dag flygter han fra en gruppe ondskabsfulde drenge ind i en boghandel. Den aldrende ejer giver Bastian en magisk bog, hvor han kan læse om en helt på hans egen alder i et fortryllende eventyrland. Langsomt forstår Bastian at han også selv er en vigtig del af historien, og pludselig bliver han draget ind i kampe mod de onde kræfter der truer med at udslette landet.

Den Uendelige Historie

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Drama, Eventyr
Originaltitel The Neverending Story
Instruktør Wolfgang Petersen
Udgivelsesår 1984
Tags bølle(bully), baseret på roman(based on novel), fiktive sted(fictional place), fantasy verden(fantasy world), hest(horse), Magic, skole(school), fe fortælling(fairy tale), Wolf, mytologi(mythology), bog(book), taler dyr(talking animal), Quest, Giant, læsning(reading), bog butik(book store), GNOME
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film