Løgnen

Er en Thriller, Drama film instrueret af Nicholas Jarecki med skuespillerne Laetitia Casta, Larry Pine, Susan Sarandon, Gabrielle Lazure fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Den 60-årige milliardær Robert Miller ligner en mand med succes - både i arbejdslivet og i privaten. Men i virkeligheden er han desperat efter hurtigt at slutte salget af hans forretningsimperium til en stor bank, før hans bedrageri bliver afsløret. Miller arbejder hårdt på at opretholde facaden over for konen, datteren og forretningspartneren og den franske elskerinde - men netop som salget ser ud til at lykkes, sker der noget, som tvinger ham ud i kriminalitet... Den kompromisløse politimand Michael Bryer fatter mistanke mod Miller - og den ellers lige så kompromisløse forretningsmand må konfrontere grænserne for sin egen dobbeltmoral.

Løgnen

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Arbitrage
Instruktør Nicholas Jarecki
Udgivelsesår 2012
Tags Cover op(cover up), coverup, hedge Fonden(hedge fund)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film