missing in action 2

Er en Action, Krig, Thriller film instrueret af Lance Hool med skuespillerne Professor Tanaka, John Otrin, Randon Lo, Soon-Tek Oh fra 1985

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

Oberst Braddock (Chuck Norris) og hele hans kompagni sidder fanget i en nordvietnamesisk fangelejr, længe efter at krigen er slut. Lejerens sadistiske kommandant nægter at løslade dem, før Braddock har underskrevet en erklæring om, at han er krigsforbryder. Men Braddock nægter, for han ved, at hvis han underskriver, bliver det deres død. Kun en flugt kan redde dem, og han starter en enmandsrevolution.

missing in action 2

Detaljer

Genre Action, Krig, Thriller, Drama
Originaltitel missing in action 2
Instruktør Lance Hool
Udgivelsesår 1985
Tags hævn(revenge), død af en ven(death of a friend), Shootout, tortur(torture), undslippe(escape), fangen af krig(prisoner of war), Vietnam krig(vietnam war), befrielsen(liberation), Vietcong
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film