Hermelinen

Er en Drama film instrueret af Christian Vincent med skuespillerne Fouzia Guezoum, Eva Lallier, Claire Assali, Sidse Babett Knudsen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I det franske drama ’Hermelinen’ sidder dommeren Xavier Racine trygt på sin plads i kriminalretten. Her er han berygtet som manden, der aldrig udstikker domme på under 10 år. Racine har fuld kontrol over sit liv og virke, lige indtil den dag han tilfældigt udvælger Ditte som jury-medlem. De to har en fortid med hinanden, og dommerens regelrettede tilværelse tager en uventet drejning i takt med retssagens udvikling. ’Hermelinen’ er instrueret af manden bag bl.a. Bon appétit hr. præsident, og den betydningsfulde kvinde i juryen spilles af Sidse Babett Knudsen, der blev belønnet med den franske filmpris César for sin præstation.

Hermelinen

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel L'Hermine
Instruktør Christian Vincent
Udgivelsesår 2015
Tags retten(court), retssalen(courtroom)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere