den vilde bande

Er en Action, Western, Drama film instrueret af Sam Peckinpah med skuespillerne Strother Martin, Alfonso Aráu, Jorge Russek, Albert Dekker fra 1969

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

1913. Den aldrende Pike og en flok andre fredløse tager til Mexico efter et mislykket røveri mod et jernbaneselskab. De bliver forfulgt af Pikes tidligere kompagnon Deke, der nu arbejder for jernbanebaronen Harrigan for at undgå en fængselsdom. I Mexico laver Pike et våbenrøveri for general Mapache, men bliver snart trængt op i en krog af Deke på den ene side og generalen på den anden uden tilsyneladende at have nogen udvej.

den vilde bande

Detaljer

Genre Action, Western, Drama, Eventyr
Originaltitel den vilde bande [1969]
Instruktør Sam Peckinpah
Udgivelsesår 1969
Tags damp lokomotiv(steam locomotive), Shootout, Texas, dusør jæger(bounty hunter), Underdog, mexicanske revolution(mexican revolution)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film