stories we tell

Er en Dokumentar film instrueret af Sarah Polley med skuespillerne Mark Polley, Allie MacDonald, Marie Murphy, Michael Polley fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Stories We Tell er et personligt essay og familieportræt af instruktøren Sarah Polley's egne forældre, den britiske skuespiller Michael Polley og den canadiske skuespillerinde Diane Polley. Sarah efterforsker sin familiebaggrund ved at snakke med en række slægtninge. Hun er især interesseret i at høre om sin mor, det rastløse livsstykke Diana, som døde af kræft, da Sarah var 12. Noget tyder på, at Diane havde hemmeligheder over for sin mand, Michael. Men de efterladtes modstridende erindringer gør det svært for datteren at afdække sandheden. På trods af det personlige udgangspunkt behandler filmen bredere tematikker som familie, minder og historiefortælling på et mere overordnet plan.

stories we tell

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel stories we tell
Instruktør Sarah Polley
Udgivelsesår 2012
Tags kvinde direktør(woman director), familie(family)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film