Big Stan

Er en Action, Komedie film instrueret af Rob Schneider med skuespillerne Brandon T. Jackson, Marcia Wallace, Dan Haggerty, Richard Kind fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvad gør en lillebitte slapsvans af en mandsling, der skal i fængsel sammen med voldtægtsforbrydere, børnemishandlere og seriemordere? Opsøger den første og bedste kæderygende og skorpionspisende kung-fu mester og lærer noget seriøs selvforsvar Kill Bill-style! Komediestjernen Rob Schneider (Deuce Bigalow, The Hot Chick) har endelig instrueret sin første film! 'Big Stan' er historien om, hvor meget et udueligt lille nul kan få ud af den helt rigtige kampsportstræning. Især når træneren spilles af David Carradine - bedre kendt som Bill i 'Kill Bill'-filmene!

Big Stan

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel Big Stan
Instruktør Rob Schneider
Udgivelsesår 2007
Tags korruption(corruption), fængsel(prison), slapstick, Martial kunst(martial arts), bande(gang), ulemper og svindel(cons and scams), svig(fraud), anti Hero, fængsel liv(prison life)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film