Antitrust

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Peter Howitt med skuespillerne Ned Bellamy, Rick Worthy, Linda Ko, Ed Beechner fra 2001

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Det unge computergeni Milo Hoffman bliver opdaget af IT-milliardæren Gary Winston og bliver tilbudt en skyhøj gage for at komme og arbejde for Garys firma. Milo siger ja til tilbuddet, og begynder nu som programmør i Milos firma. Her går det hurtigt op for ham, at Winston har fordækte planer, og måske har forbindelse til et mord på en af Milos kammerater. Nu sætter Milo alt ind på at finde ud af sandheden, men Gary og hans håndlangere skyer ingen midler, når de skal holde på deres hemmeligheder. Kan Milos liv også være i fare?

Antitrust

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel AntiTrust
Instruktør Peter Howitt
Udgivelsesår 2001
Tags garage, spænding(suspense), forræderi af ven(betrayal by friend), virksomheden(company), mikrochip(microchip), hacker, mand venskab(male friendship), computer, teknologi(technology), barndom ven(childhood friend), MiniDisc, data og software(data and software), venskab armbånd(friendship bracelet), Business opstart(business start-up), computer ekspert(computer expert)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film