barbie - superagenterne

Er en Action, Familie , Animation film instrueret af Conrad Helten med skuespillerne Britt Irvin, Ian Hanlin, Kathleen Barr, Stephanie Sheh fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu
169 kr Altid Se nu

Plot

Barbie™ og hendes bedste venner Teresa™ og Renee™ forvandles fra hårdtarbejdende gymnaster til hemmelige agenter i dette spændende, actionfyldte eventyr! Da deres imponerende gymnastiske evner fanger et tophemmeligt spionbureaus opmærksomhed, følger pigerne snart spor, der fører til en smykketyv, som er sluppet fra alle, der er på sagen. Kan de med deres højteknologiske gadgets, glamourøse forklædninger og søde robotkæledyr bevise, at intelligens og teamwork kan fuldføre missionen? Det er girl power til undsætning!

barbie - superagenterne

Detaljer

Genre Action, Familie , Animation
Originaltitel barbie - superagenterne
Instruktør Conrad Helten, TBA
Udgivelsesår 2016
Tags Barbie, Spy, venskab(friendship), søstre(sisters), søster søster forholdet(sister sister relationship), animation, 3D animation, gymnastik(gymnastics), at stjæle(stealing), høj Tech(high tech)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film