Flubber

Er en Science fiction, Familie , Komedie film instrueret af Les Mayfield med skuespillerne Edie McClurg, Ted Levine, Clancy Brown, Marcia Gay Harden fra 1997

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu

Plot

Ved et tilfælde lykkedes det den distræte professer Philip Brainhard at opfinde et nyt stof, hvis egenskaber, verden aldrig har set mage til. Det er grønt, det kan flyve, det er geleagtigt, men frem for alt kan det redde det økonomisk trængte universitet, hvor professorens kæreste Sara er rektor. Denne fantastiske opfindelse gør ham om muligt endnu mere distræt. Mon kæresten vil tilgive ham hvis han glemmer deres bryllup for tredje gang…? Med FLUBBER vil alle problemer løse sig selv. Men der er nogen, der har skumle planer. For næsen af professorens elskede, men jaloux, robot Weebo bliver FLUBBER stjålet.

Flubber

Detaljer

Genre Science fiction, Familie , Komedie
Originaltitel Flubber
Instruktør Les Mayfield
Udgivelsesår 1997
Tags gal videnskabsmand(mad scientist), bryllup(wedding), Slim(slime), opfinder(inventor), grøn(green), flyvning(flight), bryllup løfter(wedding vows)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film