S.W.A.T.

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Clark Johnson med skuespillerne Samuel L. Jackson, James DuMont, Olivier Martinez, Michelle Rodriguez fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Colin Farrell spiller rollen som en degraderet S.W.A.T.-specialist der får en ny chance i S.W.A.T.-afdelingen. Spørgsmålet er dog, om han kan klare udfordringen.

S.W.A.T.

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi
Originaltitel S.W.A.T.
Instruktør Clark Johnson
Udgivelsesår 2003
Tags Los Angeles, særlige enhed(special unit), våben(weapon), transport af fanger(transport of prisoners), befrielsen(liberation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film