Gaven

Er en Drama film instrueret af Niels Gråbøl med skuespillerne William Rosenberg, Rasmus Botoft, Ulf Pilgaard, Rikke Lylloff fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Mogens er en mand med en livlig fantasi. Da han uventet dukker op til sin søn, Simons, 29-års fødselsdag med nyheden om, at han har købt en sportsvogn som gave, er der ingen som tror på ham. Det er op til storebroren, Jens, at forsøge at få Mogens, som er psykisk syg, tilbage til sygehuset hvor han er indlagt. Men Mogens formår, at overtale Jens til, at lede efter bilen og under en 24-timer lang jagt gennem København, lærer far og søn, efter mange år uden kontakt, hinanden at kende. Hjerteskærende drama instrueret og skrevet af Niels Gråbøl ("Familjen flippar ur"). I hovedrollerne som far og søn ses Henning Jensen ("Det som ingen ved") og Jakob Cedergren ("Dark Horse").

Gaven

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Gaven
Instruktør Niels Gråbøl
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere