Rain Fall

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Max Mannix med skuespillerne Shigemitsu Ogi, Gary Oldman, Takumi Bando, Akira Emoto fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

John Rain dræber folk for penge. Hans specialitet er at få dødsfaldene til at se naturlige ud, men han vil ikke slå hvem som helst ihjel, han dræber kun prominente personer og aldrig kvinder. Som halv amerikaner og halv japaner er Rain en outsider uanset, hvor han befinder sig. Rain er ikke et godt menneske, men han er god til sit job - indtil han falder for sit seneste offers datter. Nu må Rain handle direkte mo sine principper og beskytte pigen før CIA slår hende ihjel af sikkerhedsmæssige årsager.

Rain Fall

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel レイン・フォール 雨の牙
Instruktør Max Mannix
Udgivelsesår 2009
Tags Japan, politiet officer(police officer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film