Gangsters Paradise

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Nick Love med skuespillerne Roland Manookian, Danny Dyer, Geoff Bell, Georgina Chapman fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Frankie tager fra det sydlige London til Spanien for at aflevere en bøtte penge til den kriminelle playboy, Charlie. Han bliver hurtigt forført af den ekstravagante livsstil, som Charlie fører og Charlie indlemmer Frankie i sin bande. Han nyder tilværelsen som Charlies højre hånd, men der bliver vendt op og ned op på Frankies liv, da han begynder at flirte rundt med gangsteren Sonnys kæreste. Langsomt men sikkert suges Frankie ind i den voldelige tilværelse, der hører under organiseret kriminalitet.

Gangsters Paradise

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel
Instruktør Nick Love
Udgivelsesår 2005
Tags

Anmeldelser

Skuespillere