Step Up

Er en Musik, Krimi, Drama film instrueret af Anne Fletcher med skuespillerne Jane Beard, Richard Pelzman, Deirdre Lovejoy, Alyson Stoner fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Doing community service at an elite school for the arts, streetwise Tyler discovers his gift for dance when he meets one of the academy's ballerinas.

Step Up

Detaljer

Genre Musik, Krimi, Drama
Originaltitel Step Up
Instruktør Anne Fletcher
Udgivelsesår 2006
Tags nye Kærlighed(new love), kvinde direktør(woman director), dans(dance), dans(dancing), Baltimore, kunst skole(art school)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film