Three Generations

Er en Komedie, Drama film instrueret af Gaby Dellal med skuespillerne Mattea Conforti, Antonio Ortiz, Linda Emond, Susan Sarandon fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Ray er en teenager, som ved, at han er en dreng, selvom han blev født som en pige. Ray har levet som dreng i årevis, men er nu klar til at gennemgå hormonbehandlingen. Hans enlige mor, Maggie, skal finde Rays biologiske far, for uden hans samtykke må Ray ikke påbegynde behandlingen. Dolly, Rays lesbiske bedstemor, har svært ved at acceptere, at barnebarnet nu er en dreng.

Three Generations

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel 3 Generations
Instruktør Gaby Dellal
Udgivelsesår 2016
Tags kvinde direktør(woman director), enkelt mor(single mother), lesbisk(lesbian), LGBT, transperson(transgender), køn roller(gender roles), teenager, køn overgangen(gender transition)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere