All We Have Is Now

Er en Dokumentar film instrueret af Alexandra Dahlström fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Punkbandet Vulkano er klar til at erobre verden. Ved rejsens begyndelse møder vi en trio i en kælder i Skanstull bestående af tidligere Those Dancing Days-medlemmerne Cecilia Efraimsson, Lisa Pyk Wirström og Rebecka Rolfart. Inden den store rejse til Los Angeles og koncerten for vigtige kontakter i den amerikanske underholdningsindustri forlader Rebecka gruppen.

All We Have Is Now

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel All We Have is Now
Instruktør Alexandra Dahlström
Udgivelsesår 2014
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser