darkness descends

Er en Thriller film instrueret af Marc Clebanoff med skuespillerne Magdaleno Robles Jr., Kinga Philipps, Darren Darnborough, Sara Maraffino fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Under New Yorks gader lurer en farlig verden skjult i skyggerne blandt de forladte undergrundsbaner og den forsømte infrastruktur. Da en ung dokumentarist går under jorden og dybt ned i tunnellerne med sit videokamera på armen for at afdække de usete historie om de hjemløse, der har taget bopæl dernede, opdager hun ud af, at der er meget mere at være bange for end det evige mørke. Den mystiske Angel, der holder til dernede, har erklæret krig mod omverdenen, og han truer med at destruere både det skrøbelige underjordiske samfund og bringe død og ødelæggelse over New York.

darkness descends

Detaljer

Genre Thriller
Originaltitel darkness descends
Instruktør Marc Clebanoff
Udgivelsesår 2014
Tags politiet(police), bande(gang), Teen, Fake dokumentar(fake documentary), film i film(movie in movie), Subway tunnel
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film