Spring Breakers

Er en Action, Krimi, Drama film instrueret af Harmony Korine med skuespillerne Gucci Mane, Justin Wheelon, Thurman Sewell, Rachel Korine fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

For amerikanske studenter er "spring break" indbegrebet af uhæmmet fest, druk og konkurrencer på solbeskinnede strande. Konceptet bliver dyrket helhjertet i denne film om fire unge kvinders uge lange eventyr i Florida. De finansierer turen ved at begå røveri og går så ellers fuldstændig amok sammen med andre unge mennesker uden grænser.

Spring Breakers

Detaljer

Genre Action, Krimi, Drama
Originaltitel Spring Breakers
Instruktør Harmony Korine
Udgivelsesår 2012
Tags Køn(sex), nøgenhed(nudity), kvinde venskab(female friendship), stof(drug), kvinde nøgenhed(female nudity), stof forhandler(drug dealer), part(party), forår pause(spring break), Florida, sparsomt klædt kvinde(scantily clad female), unge voksen(young adult), kunst hus(art house), bikini Pige(bikini girl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film