Janis - Little Girl Blue

Er en Dokumentar film instrueret af Amy Berg med skuespillerne Dick Cavett, Karleen Bennett, D.A. Pennebaker, Otis Redding fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Janis Joplin er en af de mest hyllede og ikoniske rock'n'roll-sangerinder gennem tiderne. Hun var en tragisk og misforstået kvinde som begejstrede millioner af lyttere, og banede vejen for nye kreative projekter frem til sin død som 27 årig i 1970. Denne dokumentar om Janis Joplin giver et intimt og indsigtsfuldt portræt af en kompliceret og ambitiøs artist.

Janis - Little Girl Blue

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Janis: Little Girl Blue
Instruktør Amy Berg
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), biografi(biography), musik band(music band), Woodstock, Rock koncert(rock concert), optagelse session(recording session), heroin tilbagetrækning(heroin withdrawl)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film