Vil du se min smukke navle?

Er en Komedie, Drama film instrueret af Søren Kragh-Jacobsen med skuespillerne Helle Borup, Erik Winther, Solveig Sundborg, Niels E. Andersen fra 1978

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I sin famlen efter løsningen på pubertetens svære kærlighedskvaler bliver 16-årige Claus og klassekammeraten Lene hvirvlet ud på følelsernes dybe hav under et lejrskoleophold i Sverige. En film om lykke, sorg, kærlighed og jalousi. Problemer enhver generation skal igennem.

Vil du se min smukke navle?

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel Vil du se min smukke navle?
Instruktør Søren Kragh-Jacobsen
Udgivelsesår 1978
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere