Ghettoblaster

Er en Komedie, Krimi film instrueret af Paris Barclay med skuespillerne Rappin' Granny, Chris Spencer, Keenen Ivory Wayans, Helen Martin fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvad "Hot Shots" gjorde ved film som "Top Gun" og "Basic Instinct" gør "Ghettoblaster" ved den strøm af amerikanske ghetto-film, vi har måttet lægge øjne og ører til i løbet af de seneste mange år. I denne fuldstændig rablende skøre parodi på bl.a. "Boyz N the Hood" og "Higher Learning" sætter brødrene Marlon og Shawn Wayans livet "in the Hood" på spidsen. Det er frækt, det er sjovt, det går sindssygt stærkt. Og det er aldrig kedeligt.

Ghettoblaster

Detaljer

Genre Komedie, Krimi
Originaltitel Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
Instruktør Paris Barclay
Udgivelsesår 1996
Tags racisme(racism), gangster, dato(date), bande(gang), hip-hop, slang, fætter(cousin), parodi(parody), Hood, sociale satire(social satire)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film