Eat That Question - Frank Zappa In His Own Words

Er en Dokumentar film instrueret af Thorsten Schütte med skuespillerne Frank Zappa, Napoleon Murphy Brock, Václav Havel, George Duke fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Fortalt udelukkende gennem sjældne - og aldrig tidligere vist - historiske optagelser fra Frank Zappas meget roste 30-årige karriere, er denne unikke dokumentarfilm en energisk fejring af en ofte direkte og strålende musiker. Interviews og optrædener af en af rock'n'roll'ens mest legendariske selvlærte musikere, er omhyggeligt blevet indsamlet over årtier af instruktør Thorsten Schütte og giver tilsammen et enestående indblik i en af de skarpeste sind populærmusik nogensinde har været vidne til.

Eat That Question - Frank Zappa In His Own Words

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Eat that Question: Frank Zappa in His Own Words
Instruktør Thorsten Schütte
Udgivelsesår 2016
Tags Rock Star, musiker(musician), Rock musik(rock music)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere