Save the Date

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Michael Mohan med skuespillerne Mark Webber, Gigi Bermingham, Martin Starr, Lizzy Caplan fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Efter et dårligt planlagt, og vældigt offentligt frieri, slår den selvstændige Sarah op med sin kæreste Kevin. Hun vender sig til sin søster Beth for støtte, men Beth er for optaget med at planlægge sit eget bryllup med Kevins ven Andrew. Da Sarah desuden pludseligt bliver indblandet i en romance med Jonathan, tvinges hun til at konfrontere sin rædsel for sin egen sårbarhed og for at binde sig.

Save the Date

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Save the Date
Instruktør Michael Mohan
Udgivelsesår 2012
Tags kæreste(girlfriend), søster(sister), ex-kæreste(ex-boyfriend), ex-kæreste(ex-girlfriend), bryllup(wedding), kæreste(boyfriend), break-up, imperativ i titel(imperative in title)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film