Below Her Mouth

Er en Drama film instrueret af April Mullen med skuespillerne Andrea Stefancikova, Mayko Nguyen, Sebastian Pigott, Tommie-Amber Pirie fra 2017

Sammenlign priser

Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu

Plot

Dallas (Erika Linder) er træt af sin tilværelse - hun arbejder hårdt som taglægger om dagen og møder elskerinder om natten – det samme hver dag. Indtil hun møder den selvsikre og succesrige moderedaktør Jasmine på en klub. Fra første blik tiltrækker de hinanden som magneter og kaster sig straks ud i en lidenskabelig affære. Jasmine ser lige igennem Dallas’ indsmigrende charme, og Dallas ser Jasmines længsel efter at være sig selv. Der er bare et lille problem, Jasmines forlovede Rile. Below Her Mouth er et vovet og hedt drama med et filmteam, som kun består af kvinder, fra instruktør til filmfotograf og skript. Og i en af hovedrollerne imponerer den svenske skuespiller og model Erika Linder.

Below Her Mouth

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Below Her Mouth
Instruktør April Mullen
Udgivelsesår 2017
Tags kvinde direktør(woman director), LGBT, Kærlighed affære(love affair), kvinde kvinde forholdet(woman woman relationship), f bedømmelse:(f rated)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere