tortured

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Nolan Lebovitz med skuespillerne James Cromwell, Cole Hauser, Paul Perri, Laurence Fishburne fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

FBI-agent Kevin Cole arbejder dybt under dække i en brutal forbryderorganisation og må ty til ekstreme metoder for at virke troværdig. Da mafiabossen Ziggy beordrer ham til at opspore stjålne millioner, tager Cole fat på mafiaensbogholder. Men da han strammer tommelskruerne, begynder bogholderen at udfordre hans psyke, og så er spørgsmålet, hvem der kontrollerer hvem... Følg hverdagen i den hårde mafiaverden, hvor ens liv afhænger af ens løgne.

tortured

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel tortured
Instruktør Nolan Lebovitz
Udgivelsesår 2008
Tags Undercover, stof(drug), FBI, vold(violence), Flashback, agent, gangster(mobster), bande(gang), tortur(torture), revisor(accountant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film