elsk mig igen

Er en Romantik, Drama film instrueret af Michael Sucsy med skuespillerne Tatiana Maslany, Lucas Bryant, Scott Speedman, Dillon Casey fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hvad nu hvis din elskede pludselig ikke genkendte dig længere? Ville du vide, hvordan man vinder sin eneste enes hjerte igen? Paige og Leoer et ungt par, som er dybt forelskede. De kommer ud for en bilulykke, og mens Leo er uskadt, slår Paige hovedet kraftigt og får hukommelsestab. Da hun vågner efter længere tid i koma, er Leo som en fremmed for hende. Leo er nødt til at indse, at han har mistet sin elskede. Men han nægter at give op, så han beslutter sig for at forføre Paige, som om de mødtes for første gang. Hun må og skal elske ham igen.

elsk mig igen

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel elsk mig igen
Instruktør Michael Sucsy
Udgivelsesår 2012
Tags baseret på True historie(based on true story), bil ulykke(car accident), hukommelsestab(amnesia), koma(coma), hukommelse tab(memory loss), romantisk drama(romantic drama)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film