The Fountain

Er en Romantik, Science fiction, Drama film instrueret af Darren Aronofsky med skuespillerne Ethan Suplee, Sean Patrick Thomas, Cliff Curtis, Boyd Banks fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I middelalderen bliver en soldat, Tomas (Hugh Jackman), sendt ud af den spanske dronning Isabel (Rachel Weisz) for at finde Livets Træ, et sted i Mellemamerika. I nutiden kæmper forskeren Tommy (Jackman) en desperat kamp for at finde en kur mod den sygdom, som hans kone, Izzy (Weisz), er ved at dø af. Engang i en fjern fremtid rejser en mand, Tom (Jackman), igennem rummet i et mystisk fartøj, mens han passer Livets Træ og lider af visioner med både Isabel og Izzy. Disse tre historier krydser hinanden i, hvad der efter sigende skulle være en noget rodet affære, der ikke giver så forfærdelig meget mening. Vi har nu alligevel stor tiltro til Aronofsky, der har lavet nogle af de mest spændende indie film i de sidste 10 år, med Pi og Requiem.

The Fountain

Detaljer

Genre Romantik, Science fiction, Drama
Originaltitel The Fountain
Instruktør Darren Aronofsky
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), døende og død(dying and death), dronning(queen), hjernen tumor(brain tumor), operation, kirurg(surgeon), træ(tree), flygtighed(transience), udødelighed(immortality), Maya civilisation(maya civilization), abe(monkey), erobring(conquest)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film