poseidons hemmelighed

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Irwin Allen med skuespillerne Jack Warden, Sally Field, Shirley Knight, Peter Boyle fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En enorm bølge har ramt luksuslineren Poseidon, der nu ligger kæntret i det frådende hav. De få overlevende kæmper for deres liv i det forkrøblede skibsvrag i et inferno af brændende korridorer og indtrængende vand. Bugserbådskaptajnen og førstestyrmanden går ombord på det synkende skib i håb om at kunne finde noget af værdi, og helt mirakuløst finder de overlevende. Men også andre er kommet ombord med den skumle Dr. Stefan Svevo i spidsen. Han vil have fat i skibets værdifulde last af plutonium.

poseidons hemmelighed

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel poseidons hemmelighed
Instruktør Irwin Allen
Udgivelsesår 1979
Tags kæntrede skib(capsized ship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film