Kometen

Er en Drama film instrueret af Bard Rossevold med skuespillerne Theresa Eggesbø, Cecilie A. Mosli, Trond Espen Seim, Jørgen Langhelle fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu

Plot

Gustavs far forsvinder pludselig en dag. Alle omkring ham er overbeviste om, at hans far har taget sit eget liv, men Gustav er sikker på, at han er blevet bortført af en UFO, da en komet passerede Jorden den aften, hans far forsvandt, hvor han samtidig oplevede et mærkeligt lys og faldende sten samme aften. Ingen tror på Gustav, og han lover sin mor aldrig at nævne det igen. 11 år senere er kometen tilbage. I mellemtiden har Gustav overtaget sin fars job som bestyrer af motellet, samtidig med at han tager sig af sin mor. Gustav tror stadig, at han vil møde sin far igen, når kometen vender tilbage, og han får hjælp af den selverklærede UFO-ekspert Bill, som desperat søger bevis for, at der er liv 'derude'.

Kometen

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Kometen
Instruktør Bard Rossevold, Bård Røssevold
Udgivelsesår 2017
Tags forældre(parents), Norge(norway), videnskab fiktion(science fiction)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere