asylum, the

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af Brad Anderson med skuespillerne Christopher Fulford, Edmund Kingsley, Ben Kingsley, Sophie Kennedy Clark fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den unge læge Edward Newgate ankommer til det afsidesliggende sindssyge hospital Stonehearst Asylum, på grænsen til det 20. århundrede. Han er chokeret over de metoder overlægen bruger, og snart går det op for ham, at der er noget helt galt på stedet. Men hvad med den unge læge selv? Har han rent mel i posen?

asylum, the

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller, Drama
Originaltitel asylum, the
Instruktør Brad Anderson
Udgivelsesår 2014
Tags læge(doctor), mental institution, baseret på kort historie(based on short story), Edgar Allan PoE, mental patienten(mental patient), mental asyl(mental asylum)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film