Hamsun

Er en Drama film instrueret af Jan Troell med skuespillerne Ghita Nørby, Jesper Christensen, Edgar Selge, Anette Hoff fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Nordmanden Knut Hamsun er den verdensberømte forfatter og Nobelprisvinder, hvis skæbne det bliver at spille en central rolle i sit lands historie under den tyske besættelse. Han er patriot og nationalskjal, en international anderkendt personlighed med kontakter over hele verden. Han mener det er hans kald at redde sit land. Men i virkeligheden kommer han til at spille forræderens rolle! Hvordan går det til, at en national helt bliver landsforræder?

Hamsun

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Hamsun
Instruktør Jan Troell
Udgivelsesår 1996
Tags biografi(biography), Forfatter(author), kontrovers(controversy), verden krig II(world war ii), nazisterne(nazis), Norge(norway)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere