hr. petit

Er en Diverse, Krimi, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Sigfred Johansen, Betty Helsengreen, Preben Lerdorff Rye, Lily Broberg fra 1952

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Hr. Petir er morder.. Massemorder! Han charmerer kvinder, franarrer dem deres sparepenge og myrder dem. Han føler intet samvittighedsnag; han giver dem en lykkelig tid, og selvom den er kort, og de bagefter må betale med deres liv, så har han dog givet dem den kærlighedsoplevelse, som livet måske har narret dem for. Det er mest kvinder på fyrre, der har hans interesse, og Hr. Petit har et sikkert instinkt for, hvorledes han skal vinde hver enkelt kvindes tillid. Som mange andre forbrydere fører han en dobbelttilværelse, i en afsides beliggende provinsby har han sit hjem med kone og børn..

hr. petit

Detaljer

Genre Diverse, Krimi, Drama
Originaltitel hr. petit
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1952
Tags morder(murderer)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film